header v2

yt iconfb icon

logo

  Müller Anita 2017 nyarának elején kezdte meg munkáját, s mindössze néhány hét leforgása elég volt ahhoz, hogy a csapat oszlopos tagjává váljék. Hogy oldalunk követői is megismerhessék, következzen néhány sor bemutatkozásul a kolléganő tollából:

 


Müller Anita vagyok, a Berettyóújfalui Praxisközösség gyógytornásza. 2017 júniusában végeztem a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karának Gyógytornász Szakán. Martfűn nőttem fel, ahol 16 éve kezdtem versenyszerűen karatézni; magyar válogatottként több nemzetközi szintű versenyen is szerepeltem. Egy edzés alkalmával szerzett sérülésem okán kerültem kapcsolatba a gyógytornával, aminek hozadékaként megszerettem ezt a területet. Ekkor körvonalazódott bennem az elhatározás, hogy én magam is gyógytornászként szeretnék a továbbiakban tevékenykedni, segítve ezzel hasonló sorsú embertársaimat.
2010-ben érettségiztem a Szolnoki Szolgáltatási Vásárhelyi Pál Közgazdasági és Idegenforgalmi Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskola Közgazdasági Szakán. Gyógytornász tanulmányaimat megelőzően 2010 és 2012 között idegenforgalmi szakmenedzser diplomát szereztem a Szolnoki Főiskolán, majd 2013-ban sportedző szakképesítést szereztem karate sportágban a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán. 2016-ban részt vettem a Kinematic Taping Funkcionális Elasztikus Taping bevezető alaptanfolyamán.
Szakmai tapasztalatszerzésem első állomásaként a Victory Karate Klubon belül edzésvezetőként, programszervezőként tevékenykedtem, továbbá ehhez kapcsolódó adminisztratív feladatokat láttam el. Ezt követően 2015 augusztusában a martfűi nyári napközis táborhoz kapcsolódóan gyermek felügyeletet láttam el, emellett kézműves foglalkozások és játékok lebonyolításában vettem részt nyári diákmunka keretein belül. 2016 augusztusában a zánkai Erzsébet Tábor idején segítő programok és játékok szervezésében és lebonyolításában, valamint reggeli tornák megtartásában vettem részt.
Munkám egyben hivatásom is: célom, hogy gyógytornászként legjobb tudásom szerint hozzájáruljak a hozzám fordulók gyors és eredményes rehabilitációjához, gyógyulásához.

 

alapel bwhozzajar bwminiszterelnokseg bw
A projekt a Svájci-Magyar Együttműködési Program társfinanszírozásával valósul meg.
The project is supported by a grant from Switzerland through the Swiss Contribution.
www.svajcihozzajarulas.hu

Copyright © 2015 - Alapellátás-fejlesztési Modellprogram. Minden jog fenntartva!